У Мадриді запросили 130 тис. за найстрашнішу в світі квартиру (фото)

У ній можна знімати фільм жахів.

Квартира в МадридеУ Мадриді на продаж виставили "найстрашнішу у світі квартиру". Так приміщення прозвали користувачі мережі за її непривабливий вигляд, повідомило видання Nоticia, передають Патріоти України.

В іспанському Мадриді на продаж виставили найстрашнішу в світі квартиру, як прозвали її користувачі соцмереж. За нерухомість в настільки жалюгідному стані просять майже $130 тис.

Квартира знаходиться в районі Абрантес. В оголошенні йдеться, що вона вміщує чотири спальні, повністю обладнану ванну кімнату, вітальню з терасою і кухню з підсобним приміщенням. Поруч з будинком є автобусна зупинка і метро.

Однак інтернет-користувачі вважають, що інтер'єри квартири нагадують декорації до фільму жахів. Судячи по знімках, нерухомості необхідний капітальний ремонт. Приміщення з обшарпаним стінами, в бруді і кіптяві більше нагадують занедбаний бункер, а не житло.

Квартиру у Мадриді прозвали найстрашнішою у світі.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...