У мало не десяти регіонах Росії вночі пролунали вибухи, спалахнули пожежі. Пабліки повідомляють про атаку до 150 українських БПЛА

пожежа у Воронезькій області, фото: Shot

За даними російських пабліків, у Єйську Краснодарського краю РФ біля військового містечка пролунали вибухи. Крім Краснодарського краю, вибухи були у Ростовській, Воронезькій, Волгоградській областях, передають Патріоти України з посиланням на російські медіа.

У повідомленні Astra в Єйську біля військового містечка пролунали вибухи.

Дослівно Astra: "Імовірно, по області вдарили безпілотники".

"Користувачі у групах Єйська і Краснодарського краю розповідають про вибухи, що пролунали біля військового містечка, де також розташований аеродром ВМФ РФ – там базується 859-й Центр бойового застосування і перенавчання льотного складу морської авіації ВМФ РФ і 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ".

Про можливу атаку також ідеться у російських провоєнних пабліках.

Наприклад, стверджується, що кілька БпЛА рухалися з боку Білосарайської коси в напрямку Єйська/Приморсько-Ахтарська. Нібито в напрямку енергетичних і стратегічно важливих військових об'єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській і Саратовській областях, а також на Кубані і в Ставропіллі рухаються БпЛА ЗСУ, сумарно, від 70 до 150.

Крім того, у Цимлянську Ростовської області теж повідомляли про вибухи.

Губернатор Краснодарського краю заявив, що в селі Шабельське Щербинівського району нібито придушений силами РЕБ дрон при падінні врізався в дерево і вибухнув, внаслідок чого в будинку, що стоїть поблизу, вибило вікна і двері, уламки пошкодили автомобіль.

Губернатор Ростовської області повідомив, що в Азовському районі сили ППО нібито знищили 4 безпілотники.

За словами губернатора Воронезької області, у Воронежі нібито впало кілька збитих БпЛА, внаслідок чого виникли пожежі. Місцеві жителі повідомили, що чули щонайменше 10 вибухів.

Пізніше пабліки повідомили про нові вибухи у Воронежі, а також про вибухи і пожежі у Волгоградській області.

Губернатор Ростовської області заявив про 18 нібито збитих дронів над регіоном.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мало не десяти регіонах Росії вночі пролунали вибухи, спалахнули пожежі. Пабліки повідомляють про атаку до 150 українських БПЛА

неділя, 29 вересень 2024, 7:20

За даними російських пабліків, у Єйську Краснодарського краю РФ біля військового містечка пролунали вибухи. Крім Краснодарського краю, вибухи були у Ростовській, Воронезькій, Волгоградській областях, передають Патріоти України з посиланням на російські...

Народні прикмети на 29 вересня. Це день щедрих та добрих

неділя, 29 вересень 2024, 7:05

29 вересня за новим церковним календарем (12 жовтня за старим) - день пам'яті преподобного Феофана Милостивого і преподобного Кіріака Пустельника, передають Патріоти України. . Преподобний Феофан Милостивий народився в сирійському місті Гази і був дуж...