У Маріуполі пролунали вибухи. Пишуть про втрати серед "кадирівців"

Вибухи пролунали в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області в середу ввечері, 12 липня. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі.

Посадовець зазначив, що окупанти знову "завели платівку" про ППО.

За словами місцевих жителів, вони чули гучний звук з західного напрямку на схід - із Запоріжжя в бік лівобережжя Маріуполя.

Маріупольці додали, що чули також спробу щось перехопити в повітрі.

"Також над узбережжям в Маріупольському районі активна робота авіації та ППО окупантів. Почалось", - підсумував Андрющенко.

"Попри заяви про успішну роботу ППО, маріупольці повідомляють, що є влучання у казарму кадирівців на території металургійного заводу ім. Ілліча. За попердньою інформацією поранених вивозили потайки в бік Донецька, що може свідчити про їх важкий стан, - пише журналіст Андрій Цаплієнко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...