У Маріуполі українські захисники відправили до пекла окупанта-мародера (фото)

Окупанти-злочинці грабують квартири цивільних, вбивають та ґвалтують жителів міста.

У Маріуполі, де тривають запеклі бої, українським захисникам вдалось ліквідувати окупантів-вбивць. В одного із них виявили золоті прикраси та долари, які він вкрав у мирних українців. Про це повідомляє "Азов-Маріуполь", передають Патріоти України.
Так, 30 березня полк "Азов" знищив багато ворожої піхоти. Під час обшуків в одного із ліквідованих росіян захисники виявили долари США та велику кількість різноманітних золотих прикрас, серед яких і обручки різних розмірів.

"Ми знаємо, що в тимчасово захоплених районах міста ці злочинці грабують квартири цивільних, вбивають та ґвалтують жителів міста. Тепер цих покидьків стало менше. Всі цінні речі, які бійці Азову знаходять у путінських найманців, за точного виявлення власників, повернуться їм, або, разом зі знайденими у росіян коштами, підуть на допомогу біженцям з Маріуполя", - йдеться у повідомленні захисників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...