У Мелітополі та Бердянську на базах ЗС РФ пролунали вибухи. У окупантів значні втрати. Що наразі відомо

У Мелітополі зафіксовано влучання у готель, де був розміщений особовий склад противника, а в Бердянську вибухало в аеропорту, де зосередилися сили ЗС РФ.

Останній день квітня в окупованому Бердянську та Мелітополі Запорізької області для окупантів виявився спекотним. В місцях їхнього розташування прогриміли гучні вибухи. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Мелітополь. В окупантів трохи пригоріло в місці базування. Місцеві пабліки підтверджують, що є влучання в готель "Привал охотника", де базувались окупанти. Окупанти теж підтверджують влучання. Прилетіло в аеропорт, де було дуже багато російського м’яса — військових та їх БК. У Бердянську гучно", — написав Петро Андрющенко.

Також згодом міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив про вибухи в окупованому Бердянську.

"У Бердянську гучно. Мешканці повідомляють про вибухи, які чути в різних районах міста. Очікуємо на гарні новини від Генштабу", — написав він.

Місцева окупаційна влада теж проінформувала про вибухи без жодних подробиць.

"Сьогодні близько 22:10 в різних частинах міста було чути 2 вибухи. Подробиці згодом", — написав колаборант, спікер окупаційної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов.

У місцевих пабліках жителі повідомили, що вибухи були дуже гучними і їх чули не лише в Бердянську.

"Бердянці чули вибухи у всіх мікрорайонах та у найближчих населених пунктах. Окупанти підтвердили два гучних вибухи у місті", — повідомили в РІА "Мелітополь".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...