У Мелітополі знову пролунали потужні вибухи. Окупанти зазнали чималих втрат, - мер

Йдеться про знищення російської військової бази поблизу аеродрому, яку ворог вкотре намагається відновити.

У Мелітополі вночі 20 серпня пролунали вибухи. Про це повідомив мер міста Іван Федоров. "Сьогодні вночі потужні вибухи у Мелітополі, які чуло все місто", - зазначив він, передають Патріоти України.

За словами мера, сталося потраплянняводну з російських військових баз, яку росіяни вкотре намагаються відновити в районі аеродрому.

"Колаборанти відразу ж відзвітували перед старшим братом, що спрацювало їх ППО. Так спрацювало, що дим іде досі. Однак якщо в росармії таке ППО, ЗСУ точно дістануть їх якнайшвидше", - заявив Федоров.

Раніше повідомляли, що російські загарбники не пускають українців на територію тимчасово окупованого Криму після вибухів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...