У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу - це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Прокинулися. Не готує, а щосили здійснює. У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу, який належить оборонно-промисловому концерну Diehl, котрий постачає Україні системи протиповітряної оборони IRIS-T, – справа рук російської агентури. Так само як і недавній підпал літнього будиночка глави концерну Rheinmetall, за який узяли на себе відповідальність такі собі ліві екстремісти. Ми ж цих "екстремістів" добре знаємо. Боширов і Петров – їхні прізвища. Російські терористи, як у минулому радянські, можуть діяти під різними легендами: ультралівих, ультраправих, ісламістів. Але завдання й зарплату однаково отримують на Луб'янці.

Нелякані російські диверсанти стадами блукають Європою напередодні Олімпіади у Франції і чемпіонату Європи з футболу в Німеччині. Це вкрай небезпечна ситуація. Путін – людина злобна й патологічно мстива. Образ не пробачає, може спробувати помститися за те, що Росію стусанами, як шолудивого пса, вигнали зі світового спорту. Як виконавців терористичних атак чекісти завжди знайдуть дресированих "ісламістів".

Ну й, окрім того, так Кремль може спробувати дестабілізувати ситуацію в Євросоюзі, навіяти європейцям, що їхні уряди мають "разом із Росією" боротися з "ісламістами", а не допомагати Україні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Круті кадри: Прикордонники показали збиття дронів над Одещиною (відео)

неділя, 19 травень 2024, 15:32

Українські прикордонники вранці 19 травня збили три російські дрони-камікадзе над Одеською областю. Атака окупантів по Україні тривала шість годин. Про це повідомила пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. "Цієі ночі ворог понад шість годин поспіл...

""Наче бої десь у Ростовській області": Андрющенко розповів про дивне перекидання техніки окупантів через Маріуполь (відео)

неділя, 19 травень 2024, 15:19

Представники українського спротиву фіксують перекидання військ РФ у районі тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області, яке може означати посилення північного напрямку атак РФ завдяки резервам із півдня. Про це радник мера Маріуполя Петро Андрюще...