"У мене питань все більше. Хочеться встати і проголосити, що я ж не лох": Журналістка - про брифінг щодо справи Шеремета

Російський слід у вбивстві виявився майстерно винесеним за дужки...

Лариса Волошина. Фото: соцмережі.

"Правдивість і доведеність викладених фактів на брифінгу щодо справи про вбивство Павло Шеремета не викличе жодних сумнівів саме у тих, кого раніше не переконували аудіо з Надією Савченко та відео з автівкою зброї, на якій взяли Рубана. Це будуть ті ж самі люди, можна не сумніватися. Але цікаво інше", - пише журналістка Лариса Волошина на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ви помітили, як майстерно російський слід у цьому вбивстві винесений за дужки? Путін не винний. То все добровольці та балакучі дівчата, які обговорюють наскільки вразливою є ситуація та, як просто збурити суспільство, коли на підспівках у клоунів (далі нецензурно).

В наведених розмовах немає фактів підготовки злочину, скоєння злочину та обговорення скоєного злочину. Може такі розмови серед "групи" і велися, але на представлених записах цього нема. Тоді навіщо нам це показали? Щоб натиснути на емоції? Мовляв, люди, яких ви вважаєте героями - цинічні, меркантильні і мають своєрідне почуття чорного гумору? По Савченко були її плани, домовленості про вчинення злочину, спроба втягнути у справу діючих військових, зброя, погружена в машину бойовиками, за перевезенням якої через лінію фронту затримали Рубана. А тут дівчатка діляться збудженням через приховану книжку про саперську справу. Доказ? Алярм? Ату?

Красномовними також є згадки про підірвану опору в Херсонській області, яка поставляла електрику на завод Фірташа в окупованому Криму. І тут злочин? Що тепер? Вибачаємося і даємо окупантам вугля? Дрібнесенького, але під правочку Геруса "пойдьот"?

Злочинне угрупування, терористичний акт, який позбавив "непотопний авіаносець Крим" українського світла - це все формулювання в російських карних справах, які були відкриті проти кримських татар. До речі, цей підрив Росія досі використовує, як доказ того, що Меджліс кримськотатарського народу є екстремістською організацією. А тепер злочинну групу знайдено? Бандеро-шахіди, як і попереджало окупаційне правосуддя? Ти ба! Так вони ще й Шеремета вбили, щоб Володимира Володимировича підставити. От же ж гадські "пожератєлі православних снигирів".

У кого як, а у мене питань все більше. Як і злості. Хочеться встати і проголосити , що я ж не лох, щоб плутати емоційний екшн з розслідуванням злочину. Навіть якщо за таке публічне зізнання завтра мені пришиють зазіхання на захоплення державної влади і планування державного перевороту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...