У мережі опублікували фото і дані сотень росіян, що воювали проти Грузії

Вранці 7 серпня 2008 року російські регулярні війська перетнули кордон через Рокський тунель і вторглися на територію Грузії.

До 11 річниці російського вторгнення в Грузію місцеві волонтери оприлюднили список громадян РФ, які воювали проти їхньої країни, передають Патріоти України з посиланням на Inform Napalm.

Вони опублікували дані командного складу 7-ї російської окупаційної бази в Абхазії. Серед ідентифікованих російських окупантів 185 офіцерів і 15 надстроковиків - в званнях від полковника до сержанта.

28 червня в столиці окупованої Абхазії Сухумі відбулася конференція "Чи хочуть росіяни війни?", приурочена до 25-річчя з початку "миротворчої операції" - з моменту першого етапу окупації Абхазії і вигнання зі своїх будинком чверті мільйона грузин.

Більшість російських окупантів, які вказані в списку, все ще служать в Абхазії, як в мотострілецькому складі, так і в дивізіонах ППО "С-300". Близько 20-25% з них підвищені на посаді та/або за ротаційним принципом переведені в інші військові частини південного військового округу Росії, в тому числі і в окупований Крим.

З фото та даними окупантів РФ в Грузії детальніше можна ознайомитись за ПОСИЛАННЯМ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...