У мережі показали шовіністичні замашки Росії щодо України 40-річної давнини

В мережі оприлюднили сторінку радянського журналу "Крокодил" 40-річної давності, на якій зображено "возз'єднання з Україною".

Відповідну фотографію в неділю, 24 листопада, оприлюднив Telegram-канал "Поки ви спали", передають Патріоти України.

Зокрема, на сторінці журналу зображено пам'ятник Богдану Хмельницькому, біля якого проходять народні гуляння із салютом.

"У січні 1979 року виповнюється 325 років возз'єднання України з Росією. В дружньому колі. Розповідь нашого кореспондента – про цю велику родину народів-братів", – йдеться в описі.

Сторінка журналу "Крокодил"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...