У Мережі повідомили, що на Донеччині збили рідкісний російський дрон Охотнік, а не Су-25 (фото, відео)

У небі над Костянтинівкою Донецької області збили не російський літак Су-25, а важкий ударний БПЛА С-70 Охотнік. Про це повідомляє Оперативний ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України.

За даними аналітиків, росіяни запустили цей дрон у серійне виробництво у 2024 році, безпілотник проходить випробування.

Всього у РФ є лише три одиниці БПЛА Охотнік, ще три — будуються.

Вартість такого дрона становить понад один мільярд рублів (близько $7,3 млн), пишуть у Мережі.

Згідно з відкритими даними, розмах крила безпілотника становить 19 метрів, а довжина фюзеляжу — 14 метрів. Маса ударного БПЛА досягає 25 тонн, має турбореактивний двигун.

Раніше 5 жовтня начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов заявив про збиття російського Су-25 у небі над містом. Повідомлялося, що до цього літак обстріляв Краматорськ авіабомбами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це вже «зрада» – чи ще ні?

субота, 5 жовтень 2024, 17:55

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...

У Мережі повідомили, що на Донеччині збили рідкісний російський дрон Охотнік, а не Су-25 (фото, відео)

субота, 5 жовтень 2024, 17:05

У небі над Костянтинівкою Донецької області збили не російський літак Су-25, а важкий ударний БПЛА С-70 Охотнік. Про це повідомляє Оперативний ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, росіяни запустили цей дрон у серійн...