У мережі знайшли соню-кота, який виглядає як і всі ми вранці (фото)

Через форму мордочки і темну плями біля рота створюється враження, що Зуу весь час не досипає.

Користувачі соцмереж знайшли в Instagram кота на ім'я Зуу, який має всі шанси стати популярним мемом, передають Патріоти України.

Як жартують фоловери домашнього вихованця, це найбільш невиспаний кіт у світі, і він ідеально передає настрій, викликаний буднями і ранковими будильниками.

Аккаунт Зуу в Instagram далеко не новий, проте справжня слава до нього прийшла нещодавно. Сьогодні за його життям у соцмережі стежать майже 50 тис. фоловерів. Примітно, що на деяких знімках Зуу зображений з ще однією кішкою. Відповідно до опису аккаунта, звуть її Бокко.

Бокко зараз трохи більше трьох років, а ось Зуу молодший за неї майже на рік. Незважаючи на те, що обидві тварини можуть похвалитися об'ємною шерстю, породи у них різні. Бокко - екзотична короткошерста, а Зуу - екзотичний довгошерстий кіт.

Через форму мордочки і темну плями біля рота створюється враження, що Зуу весь час не досипає. Навіть коли він грається.

Фотографії домашнього вихованця збирають у соцмережі десятки тисяч лайків і сотні коментарів, в яких його називають "небувалим душкою". Фоловери пророкують Зуу велику славу у соцмережах і вже дискутують на тему того, які меми міг би прикрасити унікальний кіт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...