У моря на "броню" виявились свої плани: Загородження з Кримського мосту віднесло до Керчі (фото)

Бонові загородження з Кримського мосту тепер плавають акваторією біля берегів Керчі. Російські окупанти цими загородженнями намагалися захистити міст від ймовірних атак, зазначають Патріоти України.

Частину бонових загороджень морською течією прибило до берега у центральному районі Керчі. Влітку 2024 року росіяни розмістили баржі на південній стороні мосту. Пізніше з'явилися додаткові баржі і плавучі бонові загорожі. Їх розмістили паралельно до Керченського мосту. На нових супутникових знімках видно, що цих барж стало більше.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...