У Москві потужна пожежа (відео)

Біля станції метро Дмитрівська щось красиво палає...

У Москві вдень 10 січня сталася нова масштабна пожежа. Цього разу спалахнуло складське приміщення біля метро "Дмитрівська", над місцем події піднявся високий стовп чорного диму.

Площа пожежі становить 1000 квадратних метрів. За даними росЗМІ, на вулиці Добролюбова горить будівля, у якій розташовані автосервіс та склад парфумерії.

Пожежі надано третій ранг. Є загроза переходу вогню на сусідню будівлю, де розміщено гуртожиток, – звідти евакуювали людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...