У Москві вантажівка на повній швидкості в'їхала в автобус із військовими (відео)

У Москві «КамАЗ» на великій швидкості влетів у військовий автобус «ПАЗ». Після ДТП на дорозі спалахнула сильна. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Як зазначається, військовий автобус «ПАЗ» стояв на ремонті посеред дороги, коли в нього врізалася вантажівка «КамАЗ». Швидкість була величезною і через удар відразу ж спалахнула потужна пожежа.

За даними Telegram-каналу 112, одна людина загинула. На місці працюють екстрені служби. Площа пожежі становила 30 кв. м. У московській поліції кажуть, що рух на зовнішній стороні дороги у районі аварії повністю перекритий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хтось в "Газпромі" знову плаче?: Дрони атакували НПЗ у російському Башкортостані (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:03

У Росії безпілотники здійснили чергову атаку на один із нафтопереробних заводів. Під ударом опинилося підприємство в Башкортостані. Про це повідомив голова регіону Радій Хабіров у четвер, 9 травня, передають Патріоти України. За його словами, атку було...

Відбувалися стрілкові бої з міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

четвер, 9 травень 2024, 12:27

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. ...