"У мирний час він не призовний, але зараз...": Зірковий російський актор хоче відправити сина на війну проти України

Російський актор Дмитро Харатьян, який відкрито підтримує Путіна і повномасштабну війну проти України, розповів, чи готовий він відправити свого сина на фронт. Зірка "Гардемаринів" зазначив, що у його 25-річного спадкоємця є проблеми зі здоров'ям, але "якщо що", то він нібито відправиться воювати, передають Патріоти України.

"Так-так, звичайно, ми обговорювали це. У нього є по здоров'ю якась "стаття", але це у мирний час, тому якщо що, то він готовий. Звичайно", - видав Харатьян в інтерв'ю пропагандистському "Радіо КП".

За словами актора, його син нібито вже стоїть на обліку. Нещодавно він змінив місце прописки і ходив до військкомату. Харатьян стверджує, що його спадкоємець був готовий отримати повістку.

"Він взагалі думав, що йому одразу дадуть повістку. Але йому не дали, поки став на облік. Йому 25 років... У мирний час він не призовний, але якщо батьківщина скаже - то звичайно, він не буде косити", - заявив путініст.

При цьому Харатьян згадав свій "подвиг". У 24 роки артиста призвали до армії, а він нібито не хотів "косити". Однак актор проговорився, що його усе ж намагалися "всунути" до "театральних військ".

"Мені 24 роки було, вже була дитина, я був відомим артистом. Мої фотографії друкували на обкладинках журналів! І я пішов служити до армії, мені совість не дозволила відкосити. Мені підказували варіанти, але я не був готовий до цього, і я пішов служити", - заявив "гардемарин".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...