У МЗС Тайваню назвали рік, коли можливий напад Китаю

У розвідці США вважають, що китайський лідер Сі Цзіньпін наказав військовим бути готовим до 2027 року для можливого силового захоплення Тайваню. В 2027 році у Тайвані може вибухнути військовий конфлікт із Китаєм. Таку думку висловив міністр закордонних справ Тайваню Джозеф Ву, передають Патріоти України із посиланням на The Guardian.

"Ми сприймаємо китайську військову загрозу дуже серйозно. Я вважаю, що 2027 рік — це рік, до якого нам потрібно поставитись серйозно", — пояснив він.

У розвідці США вважають, що китайський лідер Сі Цзіньпін наказав військовим бути готовим до 2027 року для можливого силового захоплення Тайваню.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...