"У нас ніколи не цінували талант": Іво Бобул назвав розмір своєї пенсії

Заслужений і народний артист України Іво Бобул в інтерв'ю Славі Дьоміну зізнався, скільки заробляє і витрачає, передають Патріоти України.

«Будь-яка людина залежить від грошей. Якщо немає грошей, то з тобою ніхто говорити не буде», — зазначив артист. «Ви заможна людина?», — запитав Дьомін. «Ні, я нормальний. Середня людина. В інших країнах такі артисти дуже заможні. У нас просто ніколи не цінували талант. Ой, за пенсію не кажи. Мені соромно. За всі звання 5000 гривень моя пенсія», — сказав Іво Бобул.

«Скільки вам потрібно грошей на місяць для життя?», — уточнив ведучий. «У мене велика сім'я і мені потрібно їм допомагати. Я думаю, що десь п’ять тисяч доларів на місяць це нормально», — відповів артист.

Іво Бобул розповів, що в нього був будинок у Ялті. «Він повністю згорів. Після 2014 спалили. Показали вже, як він горить», — зізнався співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...