"У нас орда навіжених варварів на кордонах. Реакція президента - запрошення Путіна. І ніхто не намагається запитати, а нах***? Які-такі слова ти знайдеш для Путіна?" - Карл Волох

"У нас орда навіжених варварів на кордонах, перекрите судноплавство на Азовському морі й різке збільшення обстрілів на Донбасі. Реакція президента - запрошення Путіна до зустрічі. І ніхто навіть не намагається запитати, а наху@? Які-такі слова ти знайдеш для Путіна, котрих не знайшов у попередні роки? Що саме ти збираєшся йому запропонувати?" - пише громадський діяч та бізнесмен Карл Волох на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А знаєте, чому ми про це не питаємо? Бо вся країна (свідомо чи ні) знає, що ніякого реального врегулювання Зеленський запропонувати не може і не збирається, хіба що поскиглить, як у відомому ролику, де він канючив у Коломойського гроші. А запрошення до переговорів - це просто імітація зовнішньої політики.
Як його «санкції» - імітація боротьби з контрабандою. Як закриття міністерки ОЗ на карантин у Санжарах чи відправка її наступника «прослідкувати особисто за відвантаженням вакцини в Індії» - імітація боротьби з пандемією. Як балачки про спеціальний закон - імітація боротьби з олігархатом.
Вся діяльність Янелоха - імітація президентства. Хоча, якщо взяти до уваги якість виконання, то доречніше вжити слово «пародія».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20