"У нас президентом стало какое-то жалкое подобие Людовика XIV", - Борислав Береза

"Государство – это я!" Эта фраза, которую приписывают Людовику XIV, давно стала крылатой, сегодня заиграла новыми красками", - пише політик Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зеленський: "Не можуть мери бути проти президента, проти вертикалі влади. Це – проти держави. Це – чистий сепаратизм, яким вони прикривають децентралізацією"

Это он так пытается сказать, что те, кто против президента - те против державы, а держава - это он, раз он президент? Когда и кто выкинул этот бред в его пустую голову, о которой говорил экс-премьер Гончарук? А может у Зеленского голова закружилась и он поверил в подхалимаж Мендель и Ермака, которые рассказывают ему о его величии? Тогда он смешон. В общем, полный трэш!!

Простите, но читая его интервью, я понимаю, что он не только некомпетентен, но и чудовищно инфантилен. И в итоге у нас президентом какое-то жалкое подобие Людовика XIV. А касаемо того, кто может, и кто не может быть против президента, то пусть у Януковича спросит. Тот ему подробно расскажет. На своем примере".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...