"У нас в Україні ще багато прихильників": Симоньян поширює найбожевільніші з-поміж марень пропагандистів, - ЦПД

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що Росія "відмиє душі українців від русофобської пропаганди". Про це повідомляє Центр протидії дезінформації в рубриці "Інформаційна матрьошка", передають Патріоти України.

"Симоньян примарилося, що в Україні "багато" прихильників РФ, "зокрема в Одесі й Харкові". "Русофобська пропаганда десятки років влазила в мізки й душі українців, але ми ці душі відмиємо та очистимо", - зазначають у ЦПД.

Також пропагандистка "пояснила", що армія РФ не влаштовує в Україні килимових бомбардувань, оскільки "нам потрібно врятувати своїх людей".

Фейки, які проголошує Симоньян - найбожевільніші з-поміж інших марень пропагандистів. Вона заявляє, буцімто Росія "не хотіла війни", ударів по Україні завдає з метою її припинити, а Путін нібито "зберіг людяність і не дав росіянам перетворитися на звірів". Начебто РФ перемогла Україну ще в лютому 2022 року, а нині воює з НАТО, і пропонувала покарати Захід "ядерним вибухом десь над Сибіром".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Військовий експерт пояснив поспіх окупантів у наступі на Харківщині

неділя, 19 травень 2024, 21:01

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ, передають Патріоти України. "Росіяни почали наступ на Харківщині, не підгот...

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...