У назві дрона-ракети "Паляниця" побачили "жорстоке" знущання над пропагандистами Кремля

У назві нового дрона-ракети "Паляниця" вбачають найжорстокіше та найпровокативніше знущання над російськими пропагандистами, які муситимуть вчитись вимовляти назву літального апарату. Про це написав російський політолог Володимир Пастухов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Вважає за потрібне розпочати з "ліричного відступу". Пише, що мати в нього до шести років говорила тільки українською. Натомість батька називає "волзьким русаком". Тому вони часто з матір'ю просили батька вимовити слово "паляниця", щоб підняти настрій. "Це завжди було і залишається несамовитим видовищем, що піднімає нам із мамою настрій. Людина, яка не народилася в Україні і не ввібрала цю мову з дитинства, зробити це практично не може", - коментує він.

З огляду на це він вважає, що 24 серпня президент України Володимир Зеленський "запустив найжорстокішу, на мій погляд, і найпровокативнішу кампанію проти російських пропагандистів". Мова про дрон-ракету "Паляниця".

"Він оголосив про те, що нова українська «ракета-дрон» (хай би що це означало) називатиметься "Паляниця". Заради того, щоб подивитися, як диктори російських держканалів корячитимуться, щоб вимовити це найменування, я готовий наново, як генерал Чорнота, на день на ці канали підписатися, - щоб послухати, отримати задоволення і знову відписатися", – іронічно коментує Пастухов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все кругом палає: Масована атака на черговий військовий аеродром Ростовської області (фото)

субота, 24 серпень 2024, 23:45

Українські ударні БпЛА завітали в російське місто Батайськ. Ростовської області передають Патріоти України . Атака була на військову частину та інфраструктуру місцевого аеродрому в Батайську, повідомляють у Мережі.

"Владімір Владіміровіч, Ви абєщалі!": На росії "прокинулися" мамки строковиків, котрих кидають м'ясом та полонять на Курщині - The Times

субота, 24 серпень 2024, 23:30

Скрутне становище російських строковиків, які потрапили в полон ЗСУ в Курській області, у підсумку може перерости в політичний "головний біль" для Путіна, оскільки матері призовників "кидаються в бій", вимагаючи від диктатора дій. Їхні зусилля нагадуют...