У небі над Румунією помітили російські БПЛА, - ЗМІ

Під час вчорашньої атаки РФ на порт Ізмаїл у небі над Румунією помітили російські безпілотні літатальні апарати. Про це заявив мер комуни в Тулче Тудор Чернега, передають Патріоти України із посиланням на видання Digi24.

"Кілька місцевих жителів підтверджують, що безпілотники пройшли по прямій лінії над їхніми будинками в Сеаталхіое. Страх дуже великий. Безпілотників не виявлено. Є свідчення деяких місцевих жителів, моряків, що в лісі впав безпілотник. Були проведені пошуки, але нічого не знайшли", - сказав мер.

Водночас Міністерство оборони Румунії заперечує це. "На місце події була направлена слідча група, яка не знайшла нічого, що підтверджувало б інформацію, що з'явилася в публічному просторі", - заявив представник уряду.

У заяві Міноборони йдеться, що безпілотники, використані Російською Федерацією в незаконних і необґрунтованих атаках на Україну, ніколи не перетинали повітряний простір Румунії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...