У недоімперії буде розлад шлунку: Держдеп США обіцяє Україні летальне озброєння, а Сенат - всіляку підтримку

«Ми глибоко прихильні нашому партнерству з Україною. Це важливо для нас. З 2014-го року, ми виділили більше двох мільярдів доларів в якості допомоги у безпековій сфері для України. Ми ПРОДОВЖИМО працювати над наданням допомоги в області безпеки, яку Україна потребує для захисту від російської агресії. Ця допомога являтиме собою ЛЕТАЛЬНІ оборонні системи», - Голова прес-служби Держдепартаменту США Нед Прайс. В той же час, 21.04.2021, Комітет Сенату США з питань міжнародних відносин ПІДТРИМАВ законопроект про «Партнерство з Україною в безпековій сфері», - пише блогер Назар Приходько на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Представляючи законопроект, Сенатор-демократ Роберт «Боб» Менендес заявив наступне: «Уже сім років після російського вторгнення, Українські військові продовжують самовіддано захищати свою Батьківщину від російських сухопутних, морських та кібернападів, які порушують український суверенітет і безпеку.
Я з гордістю приєднуюся до сенатора Ріша щодо законопроекту про «Безпекове партнерство з Україною» - пакету довгострокової допомоги, який демонструє нашу двопартійну відданість безпечній Україні.
Як ми усі знаємо, безпекова ситуація дедалі погіршується, адже тисячі російських військ накопичуються на кордоні України. Цей законопроект не міг бути більш своєчасним, аби надіслати світу меседж, що МИ ПІДТРИМУЄМО Україну»!
Ну хіба не ХАРОШ? Тут не хочеться вдаватися в якусь розлогу аналітику, шукати підводних каменів, вбачати якийсь підвох... Не треба та й підвоху немає. Все ДУЖЕ ЧІТКО сказано і Недом Прайсом (на світлині) і Бобом Менендесом. Тому...
God bless USA і Слава Україні!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...