"У неї жорсткі методи боротьби витіснення конкуренток зі сцени": Блогер повитягував "скелети з шафи" Тіни Кароль

Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розповів про Тіну Кароль і про її поведінку в шоу-бізнесі. За його словами, в артистки є певні комплекси, інакше він ніяк не може пояснити, чому вона виживає конкурентів зі сцени.

У своєму блозі він додав, що, за чутками, у Кароль дуже жорсткі методи боротьби з конкурентками.

"Якщо вірити чуткам про сталевий характер діви та її жорсткі методи витіснення конкуренток зі сцени - це лише свідчить про внутрішню невпевненість співачки", - сказав Беспалов.

Але Кароль, продовжив він, точно відрізняється від усіх інших. Беспалов каже, що артистка ніколи не реагує на критику і не коментує плітки навколо її персони.

"Будь-яку критику, плітки, скандали навколо свого імені вона ніколи не коментує. Тіно, браво! Дуже розумний і правильний підхід. Саме так з'являються легенди навколо артиста", - додав блогер.

Нагадаємо, раніше ходили чутки про те, що Тіна Кароль вижила Ані Лорак з України і не дала їй можливості повернутися на батьківщину.

За словами продюсера Олега Боднарчука, Кароль грудьми стояла на сторожі, щоб зрадниця не змогла виступати на батьківщині після того, як багато років жила і працювала в РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...