"У нього - "вовчиці", а в мене - "лебідки": Відомий український співак зізнався, що хвилюється за Олега Винника

Український співак Андрій Кравченко відреагував на часте приписування йому образу Олега Винника. Виконавець зізнався, що не намагається усунути Олега зі сцени, а навпаки лише за його повернення до України з новими піснями. Ба більше, Андрій пояснив, що не переманював його аудиторію й залишається вірним своїм принципам. А схожість їхньої стратегії підкорення жіночих сердець називає збігом обставин, передають Патріоти України.

"Багато фанатів Олега Винника на мене досі зляться, що я забираю якусь нішу. Те, що фанати переходять на мій бік. Я взагалі кажу: "Повертайся, Олеже! Нас вистачить на всіх". У мене немає мети захопити повністю всю аудиторію Олега Винника. Це зараз робить не тільки Андрій Кравченко, це роблять і інші артисти, тому що аудиторія не знає, куди їм іти, тому що вони залишилися без свого поводиря. Звичайно, воно десь схоже, якісь порівняння й алегорії… Але щоб робити щось спеціально, то ні. Я, чесно, навіть переживаю за Олега, чому його немає? Ось чесно, по-людськи. Не з погляду якогось шоубізнесу. Нас вистачить на всіх. Але там "вовчиці", а у мене "лебідки", - розповів Кравченко в інтерв'ю "Подробицям".

Також співак відреагував на закиди про буцімто спеціальне копіювання зовнішності Винника. Він спростував їх і зазначив, що жодних пластичних маніпуляцій не робив. І додав, що зараз вони не бачаться та не спілкуються. "Уже воно дратує, бо я собі нічого не підроблював. Не робив жодної пластики. Це буде до тих пір, поки люди не зрозуміють, що я не Олег Винник. От і все. Спеціально я нічого не робив. Ці порівняння, можливо, просто тому, що його немає у країні. Але я не можу його судити. Ми з ним не знайомі, не спілкуємося. Ми бачилися, на концертах я був двічі, бо мені дійсно подобалася його творчість, так само як і творчість інших артистів", - підкреслив артист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...

"Це точно в межах вже цієї Курської операції": Дикий прокоментував взяття Журавлівки на Бєлгородщині (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:06

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий прокоментував взяття Журавлівки у Бєлгородській області Росії та заявив про необхідність розширювати Курську операцію Зброних сил України, передають Патріоти України. «Журавлівка. Я не можу сказати, чи це...