"У них давні дружні зв'язки": Полковник ЗСУ припустив, чи були в змові Пригожин та Суровікін

Генерал Сергій Суровікін міг заздалегідь знати, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин планував організувати військовий переворот. Про це у своєму щоденному оперативному зведенні заявив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор Роман Світан, передають Патріоти України.

Пригожин та Суровікін

На думку військового експерта, змова можлива, адже у них давні дружні звʼязки й обидва повністю "відбиті на голову". Світан нагадав, що Пригожин обіцяв 50 мільйонів рублів сімʼям російських загиблих льотчиків. Тим часом Суровікін - їх прямий начальник.

"Ось вони двоє і зустрілися: один підставив свій підрозділ й "в темну" його використовував, а другий – підставив своїх льотчиків й також "в темну" їх використовував. Тепер одних поховали, а іншим борт з мільйонами відправляють, аби "закрити їм роти", – повідомив Роман Світан.

"Це такі "відбиті", непринципові люди, які можуть вбивати, навіть своїх, а після цього ще й навіть дружити. Вони всі підуть під знищення. Хай спочатку одне одного повбивають, а тих, хто залишився, нам вже "дочищати". З цієї війни просто так вони не вийдуть", – додав військовий експерт.

Доля “вагнерівців”

Напевно, на "Вагнері" вже стоїть хрест, цієї ПВК не буде, вважає Роман Світан. Скоріш за все, до них доберуться й в Білорусі – там таке ж КДБ, що й в Радянському Союзі. Саме тому вони знайдуть всіх учасників або хоча б всіх активних. Крім того, військовий експерт припустив, що "Вагнер" буде розформований по частинах російської армії.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...