"У них все дуже-дуже погано": Арестович заявив, що в РФ назріває новий військовий бунт

Колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Росія близька до нової спроби збройного військового бунту, передають Патріоти України.

На тлі відставок командира 106 повітряно-десантної дивізії Сильвестрова, а також командира 7 десантно-штурмової дивізії генерала Олександра Корнєва ситуація ускладнюється: "Російська армія тріщить буквально по швах", - заявив Арестович у спільному ефірі з російським блогером Марком Фейгіним.

"Там реально вже все дуже-дуже погано у військах. У зв'язку з цими чистками, і так далі. Ще трохи і всі ці Попови, що записують сльозливі повідомлення, всі ці відсторонення командирів десантних дивізій, погрози Теплинському і так далі... Це все реалізується в черговий військовий бунт. Ні здоров'я, ні фортець, ні військової спроможності це російській армії не додає. Вона трісне, просто потрібно тиснути", - вказав колишній радник ОП.

За його словами, Україні потрібно задіяти системні зусилля: під вагою втрат на фронті конфлікти і пошуки винних за програші в Росії - приведуть до неминучого. Грунт для цього вже підготовлений, вважає він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...