"У окупантів великі проблеми": Полковник запасу - про звільнення частини Опитного під Донецьком

Вранці 11 серпня стало відомо, що українські військові зайняли частину Опитного на Донеччині. Зараз вони закріплюються у населеному пункті, нагадують Патріоти України.

Як розповів військовий експерт, військовий льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан, окупантам майже нереально проскочити до Опитного. Він наголосив, що поки окупанти намагалися обійти Авдіївку, українські війська створили групу та просунулися в Опитному – в бік Донецька й Донецького аеропорту.

Говорячи про подальші перспективи він зазначив, що Сили оборони мають там кращі позиції завдяки перепаду висот з боку Авдіївки. Враховуючи це, рух українських військ є перспективним, бо далі вже можна прямувати в бік аеропорту. "І у росіян там дуже великі проблеми підходу до Опитного", – додав Світан.

Експерт наголосив, що окупанти не зможуть підійти до селища з боку ДАП, оскільки там рівна поверхня, яка добре нами прострілюється. Зараз ворог може підходити до Опитного лише із заходу, проте, переконаний Світан, окупантів там зупинять.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...