У окупованому Бердянську загадковим чином загинув колаборант

У Бердянську знайшли повішеним директора "Горліфту" Олександра Скрипку, який пішов на співпрацю з ворогом майже одразу після окупації міста. Про це повідомили у місцевому телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Окупаційна адміністрація міста приховує інформацію, у реєстрах він досі значиться директором. Підприємство при ньому працювало з великими проблемами. "За однією з версій окупанти предʼявили йому обвинувачення у розтраті коштів підприємства у великих розмірах. Нібито на підтверджуючих це документах стояв його підпис. Він зрозумів наслідки та вирішив покінчити з життям", - йдеться у повідомленні.

За іншою версією Скрипку покарали за страйк на підприємстві, який влаштували працівники через велику заборгованість з виплати зарплати. Окупанти провели "бесіду" з директором після чого Скрипка або сам вчинив самогубство, або йому "допомогли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцеві скаржаться, що дуже смердить: У Росії спалахнула масштабна пожежа на хімічному заводі (відео)

четвер, 5 вересень 2024, 22:01

У Росії зайнялась масштабна пожежа на заводі «Пластик» в Тульській області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. Площа загоряння – близько 1500 кв. метрів, пожежники досі не можуть впоратися із вогнем. За попередніми даними, горить ц...

Дослідники підрахували, як швидко США можуть знищити всі ядерні стартові майданчики Росії та Китаю

четвер, 5 вересень 2024, 21:40

США можуть знищити всі ядерні стартові майданчики Росії та Китаю за 2 години. Про це свідчить звіт під назвою "Володарі повітря: стратегічна стабільність і звичайні удари", авторами якого є експерти Ден Плеш і Мануель Галілей, інформують Патріоти Украї...