У окупованому Донецьку вивісили український прапор (фото)

У тимчасово захопленому російськими військами Донецьку підняли український прапор. Його поява стала можливою завдяки діям місцевих партизанів. Про це розповів радник міського мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

Так, кілька українських партизанів вивісили синьо-жовту заборонену владою окупантів символіку на одній з вулиць окупованого міста. "У тимчасово окупованому місті Донецьк місцеві партизани підняли український прапор", - підписав фото Андрющенко.

Цей факт появи української національної символіки у центрі Донецька свідчить, що навіть за умов жорстких репресій окупаційної влади, в місті діють групи партизанів та підпільників, які продовжують чинити опір. Вивішування заборонених прапорів - один із проявів громадянської непокори режиму окупантів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...

"Заявление Путина о захвате Харькова: что он сказал на самом деле", - Ян Валетов

неділя, 19 травень 2024, 18:54

"Путин заявил, что у России нет планов брать Харьков. За три дня до вторжения он и его печальный конь утверждали, что планов нападения на Украину у России нет. Поэтому, если Путина говорит, что у него нет плана захвата Харькова, или Сум, или Чернигова,...