У Палаті представників зробили невтішний прогноз щодо допомоги Україні

Сполученим Штатам Америки буде дуже важко ухвалити виділення нової допомоги Україні та Ізраїлю до кінця цього року через розбіжності у питанні прикордонної політики, передають Патріоти України.

Як пише Bloomberg, республіканці намагаються пов'язати схвалення іноземної військової допомоги з посиленням прикордонної політики. "Конгрес вимагатиме внесення змін до законів, щоб гарантувати, що кордон повернеться до попереднього стану", - сказав голова Комітету з питань розвідки Палати представників Майк Тернер в ефірі NBC.

Білий дім запросив близько 4 мільярдів доларів надзвичайного фінансування, щоб збільшити ресурси на кордоні та протидіяти потоку фентанілу. Тернер сказав, що в цій пропозиції відсутні зміни в політиці, яких домагаються консерватори.

Сенатор Том Коттон в ефірі Fox News Sunday заявив що головними політичними питаннями, які турбують консерваторів, є зміни у сфері надання притулку та умовно-дострокового звільнення. "В обмін на надання додаткового фінансування Україні ми повинні провести значні і суттєві реформи нашої прикордонної політики", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...