"У Подоляка навіть не вистачило розуму погодитись на інтерв'ю "бубачкі" Бутусову - він тільки що не обіср...вся на цю пропозицію", - Валерій Прозапас

"Подоляк на каналі Ахметова вчора виглядав жалюгідно, як і інші представники ОП. Він був думав, що маючи за спиною "1+1" і купивши мовчання одних позитивних блогерів та шершаві язики інших, кварталівці міцно тримають ситуацію - але їм продемонстрували, що насправді господар той, хто впливає на мільйонні телевізійні аудиторії", - пише блогер та громадський діяч Валерій Прозапас на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чи це було зроблено через висвітлений світовими ЗМІ офшорний зашквар головних "слуґ", чи Ахметов превентивно дає зрозуміти своє відношення до спроби тиснути на пресу через "закон про олігархів", або просто поставив хрест на своїй мовчазній підтримці Зеленського - в будь-якому випадку пожежу побігли тушити реально впливові "слуги", а не тупорилі говорящі голови.
...і виявилося, що насправді Шефір мало чим відрізняється від Безуглої, сам Подоляк від Мілованова, а що Арахамія нарваний гопнік всі знали давно.
Це ж треба верещати "я - доларовий мілліонєр!", коли виборець думає, чим сплачуватиме за тепло.
Або "другу президента" щось мукати у відповідь на пропозицію повернути з офшорів президентські мільйони та сплатити з них податки.
У Подоляка навіть не вистачило розуму погодитись на інтерв'ю свого бубачкі Бутусову - він тільки що не обісрався на цю пропозицію.
Парням вказали на їхнє місце за допомогою інших аватарів типу Гордона та Шустера, які шашлик слопали, але за командою погризли кормільцев.
Класичний жабо-гадюкінг, шкода тільки, що це відбувається не через вимоги суспільства, яке переважно не усвідомлює як над ним познущались, а через розуміння кукловодів, що дєло пахне керосіном. Але все ще попереду".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...