У польському відділку поліції всі правоохоронці... захворіли

100% поліцейських на одній з дільниць і 70% на іншій - виснажені. Витривалість людини перевищена.

100% поліцейських польського міста Камінь-Поморський (Західнопоморське воєводство) пішли на лікарняний через хронічну втому, передають Патріоти України.

Про це повідомляє портал Onet.pl із посиланням на дані поліцейського профсоюзу.

Схожа ситуація також у двох районах столиці воєводства місті Щецині. Так, на поліцейській дільниці Щецин-Дабє 100% поліцейських потрапили на лікарняний, а на дільниці Щецин-Нєбучево – 70%.

У поліції стверджують – це ажніяк не є страйком (у Польщі поліцейським заборонено страйкувати). Проблема виникла через недостатню комплектацію дільниць.

Ця проблема загострилася у літний період, коли поліцейські традиційно беруть планову відпустку. Як результат – офіцери поліції, що не знаходились у відпустці, не змогли виконувати свої обов’язки через перевтому.

У поліції стверджують, що якщо ця проблема не буде вирішена, подібні випадки можуть стати регулярними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ложь Пентагона и западных СМИ о том, что удары по аэродромам вглубь России на 300 километров утратили смысл - Злий Одесит

неділя, 8 вересень 2024, 13:10

Страны Запада, в частности США, продолжают сохранять свою позицию в вопросе предоставления Украине права наносить удары западными дальнобойными ракетами вглубь территории России. Оправдывают они это разными причинами - от угрозы эскалации и вплоть до т...

Огляд карти бойових дій 8 вересня 2024 року, - Злий Одесит

неділя, 8 вересень 2024, 11:40

Сьогодні 8 вересня. Триває 928 доба оборони України проти російської навали. Рух росіян на Покровськ та Мирноград сповільнився, вони намагаються перекрити фланги покровського виступу; на південному фланзі, отримали по зубах під Селидовим, але рухаються...