"У принципі чохол для банки огірків добрий": У мережі висміяли продаж у РФ масок співака Шамана та Путіна (фото)

У Росії активно продають карнавальні маски з обличчями співака-пропагандиста Шамана та російського диктатора Володимира Путіна. У мережі показали фото масок та висміяли росіян, зазначають Патріоти України.

"Це що? Це маска Шамана! Я cруSSкій, я єб@нутий до конца!", "Новий витвір мистецтва. Відразу буде видно, кому санітарів треба викликати", "Латексний виріб для натягування на іншу частину тіла більше підійшов би під даний формат образу", "А якщо вирізати дірку в роті, то можна непогано так урізноманітнити статеве життя з дружиною", "У принципі чохол для банки огірків добрий", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз 70-а хвилина матчу": Буданов відповів, чи вже стався перелам у війні з Росією

субота, 7 вересень 2024, 15:43

Переламу у війні з Росією ще немає, але вже поряд. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю письменнику Сергію Жадану для "Радіо Хартія", передають Патріоти України. Жадан пригадав Буданову його ...

Антени сховати не вдалось: На Донеччині партизани виявили замаскований командний пункт РФ (фото)

субота, 7 вересень 2024, 15:00

Партизани виявили командний пункт росіян у Донецькій області. Вхід до нього для більшого маскування обладнаний через сарай. Про це 7 вересня повідомив партизанський рух АТЕШ, передають Патріоти України. "Наш агент провів розвідку місць дислокації росій...