У Путіна був особистий геронтолог Хавінсон, який планував жити до 100 років. Помер у 77, - журналіст

Володимир Хавінсон. Фото: РБК.

"Значить, ситуація така: у травні Путін оголошує, що планує збільшувати тривалість життя населення до 78 років у 2030-му і до 81 року – у 2036-му. За пару місяців після цього Росстат публікує свої дані, за якими, довше жити в росіян поки не вийде", - пише журналіст та військовослужбовець Антон Швець у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"А тепер ось з'явилася новина про те, що російським ученим надійшла вказівочка зверху терміново розробити щось, що подовжить росіянам життя. Ну, як росіянам? Окремим росіянам. Дуже окремим.

Лікарям сказали працювати над розробкою медичних препаратів, "спрямованих на зниження "бремени старения" клітин" з "оцінкою біологічного віку за допомогою різних методів". А ще – над методами корекції імунної системи на основі її виявлених критичних показників при старінні.

Принагідно нагадую, що в Путіна вже був особистий геронтолог Хавінсон, який планував жити до 100 років. Помер у 77. Але його біологічний вік був щонайменше 83".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гра в імітацію. Чому прізвища нових міністрів нічого не значать

четвер, 5 вересень 2024, 22:40

Замість створення коаліційного уряду народної довіри, що складається з професіоналів (ця обговорювана в суспільстві й політикумі ідея з подачі ZN.UA дуже дратувала Володимира Зеленського), парламент нині технічно доукомплектував Кабмін особистої віддан...

Місцеві скаржаться, що дуже смердить: У Росії спалахнула масштабна пожежа на хімічному заводі (відео)

четвер, 5 вересень 2024, 22:01

У Росії зайнялась масштабна пожежа на заводі «Пластик» в Тульській області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. Площа загоряння – близько 1500 кв. метрів, пожежники досі не можуть впоратися із вогнем. За попередніми даними, горить ц...