У Путіна "помутніння свідомості", лікарі радили йому відмовитися від публічних заходів у грудні, - Daily Mail

Російський диктатор Володимир Путін страждає від «помутніння свідомості» та скасував кілька ключових заходів у грудні через значне погіршення здоров’я. Про це повідомляє таблоїд Daily Mail із посиланням на російський Telegram-канал Генерал СВР, передають Патріоти України.

Telegram-канал, який нібито має інсайдерські джерела у Кремлі, повідомив, що лікарі Путіна нещодавно відзначили «значне погіршення його здоров’я» і рекомендували скасувати виступи та відпочити.

Путін, якому цього року виповнилося 70 років, «швидко втомлюється», страждає від «частих нападів запаморочення та головного болю», а також схильний до «помутніння свідомості», йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Путін скасував заплановані виступи на низці значних заходів. Серед них поїздка до Пскова 28 грудня, яку російська влада скасувала нібито через «несприятливі умови для польотів», хоча небо було ясним того дня.

Також диктатор відклав візит у найбільший у Росії танковий завод у Нижньому Тагілі на Уралі та скасував свій звичайний виступ на зустрічі міністрів уряду РФ наприкінці року.

Більше того, Путін відмовився проводити свою традиційну грудневу пресконференцію, на якій президент зазвичай виступає до чотирьох годин і відповідає на запитання журналістів і глядачів, і навіть скасував свій улюблений хокейний матч наприкінці року.

Також Telegram-канал стверджує, що наступного тижня буде консиліум лікарів із приводу лікування хвороби Паркінсона, на яку, за даними ЗМІ, страждає Путін. «Знову ж таки вони спробують знайти ефективну терапію. Тимчасове поліпшення здоров’я президента влітку і до середини осені змінилося на серйозні проблеми, ігнорувати які просто неможливо», — йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...