У Путіна валиться фронт: Українські війська зайшли в Ізюм. Окупанти вивісили білий прапор

Ті, хто не схотіли здаватися, тікають у "ЛНР" по єдиній поганенькій дорозі місцевого значення під щільним вогнем української артилерії.

Збройні сили України звільнили Ізюм Харківської області від російських окупантів. Про це повідомив журналіст Денис Казанський з посиланням на інформацію російських воєнкорів, передають Патріоти України.

«Російські воєнкори повідомляють, що в Ізюмі також стався крок доброї волі!» – написав він у соцмережі.

Українські війська зайшли в Ізюм фото 1

Про те, що ЗСУ увійшли до міста Ізюм, повідомив також боєць Нацгвардії та ексдепутат Ізюмської міськради Микита Каракай.

«На залізничному ринку в місті Ізюм рашисти вийшли з білими прапорами. Наші зайшли в місто», – написав він у соцмережі.

Крім того, ЗСУ звільнили Капітолівку та Оскол Ізюмського району і рухаються в бік Червоного Лиману.

Російські воєннкори верещать, що ЗСУ розпочали штурм Червоного Лиману. Також пропагандист Романов підтвердив, що росіяни тікають з-під Ізюму у «ЛНР».

Однак незабаром цей рядок він вилучив. Можливо, орки опинилися в казані і відступати нікуди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...