У Путіна залишився один аргумент щодо Франції, і він його застосує, - політолог

Андрій Піонтковський, знаковий політичний експерт з Вашингтона в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зауважив, що Путін має багато "сплячих" осередків ісламських терористів у Франції, які він активізує, передають Патріоти України.

"Зверніть увагу ще на один дуже важливий момент: перше, що зробив Путін, він активізував свою п’яту колону в Парижі. І в перший же день усі ліві партії, і головна – Ле Пен, – усі виступили про те, що Макрон штовхає нас до світової війни, що це авантюризм і таке інше. Але два дні тому Ле Пен знову з’явилася на екрані й несподівано заявила, що Макрон має рацію, сказавши, що Путін агресор, який порушив усі закони, тепер він загрожує Європі, тому його потрібно зупинити всіма засобами", - прокоментував політичний експерт.

На його думку, з Ле Пен добре попрацювали, ймовірно показали документи про фінансування путінським режимом її президентської кампанії, відповідно, Макрон забезпечив собі внутрішньополітичний тил.

"У Путіна залишився один аргумент щодо Франції. Я впевнений, він його застосує. Путін має багато "сплячих" осередків ісламських терористів у Франції, які він активізує. Ви ж звернули увагу, що останні два роки, коли всі російські спецслужби повністю загрузли в Україні, то припинилися ісламські терористичні акти у Франції. А щоразу, коли вони раніше траплялися, один з учасників був якийсь чеченець із російським паспортом, тобто ці осередки контролювалися Москвою", - підкреслив Андрій Піонтковський.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...