"У Путіна знов пішло в хід облизування дітей. Це виглядало як найблювотніша сцена з низькопробного порно", - Голобуцький (відео)

"Путін, схоже, через прикрості і з "СВО", і з Пріґожиним та боярами, і з економікою (нарешті їх починає капітально наздоганяти все, застосоване нашими союзниками) геть самоізолювався в декораціях для "кривавого тирана, місцями милостивого до окремих представників вірнопідданого народу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Знов пішло в хід облизування дітей: цим разом дівчинки з Дербента, котра "плакала, бо не зустрілась з Путіним", тому її з батьками запросили в Кремль.
Це виглядало як найблювотніша сцена з низькопробного порно для педофіла-садиста: "Цьом! Мені показали картинку, де ти плачеш. Твоя реакція мене... ха-ха-ха! ...засмутила, ги-ги!". І хтиве огладжування дитини.
В процесі озвучується плата за це: "Ти отримала щойно... 5 мільярдів рублєй!". Батьки дерев'яно мнуться десь на порозі і криво усміхаються. До речі, дуже нагадало кілька мізансцен з "Убить дракона".
--
В процесі сцарь трохи вийшов з милостивого образу тирана-інтелектуала в бік звичок дрібної пітерської гопоти: демонстративно принизив міністра фінансів Сілуанова. Той не був готовий до розваг сцаря і не зорієнтувався, що це за дитячий голос в слухавці. За що словесно відгріб прямо при дитині: "Слышь, Антон! А ты чё не отвечаешь?! Ты же воспитанный чек!". Отака суміш пітєрской підворітні і палацу не так темного, як божевільного сцаря. Іван Ґрозний на мінімалках, так би мовити...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...