У районі Красногорівки ліквідували росіян з блогером-окупантом. Там ЗСУ вперше застосували касетні боєприпаси

У районі Красногорівки українські десантники розгромили російських військових та ліквідували блогера-окупанта. Бойову роботу провели бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Нещодавно окупанти здійснили спробу штурму українських позицій між населеним пунктом Красногорівка та Мар’їнка.

Росіяни залучили велику кількість бронетехніки, живої сили та хотіли закріпитися на місцевій шахті.

Окупанти почали кілька хвиль наступу в напрямку шахти ще 15 липня.

Проте росіяни потрапили від шквальних вогонь українських сил.

Знищена російська бронетехніка у районі Красногорівки. Липень 2023. Україна. Кадри з відео 79-ї бригади ДШВ

Під час бою окупанти втратили близько десятка одиниць пошкодженої або знищеної техніки та зазнали значних втрат у живій силі.

Також у цих боях брав участь російський пропагандист Михайло Лучін, який вів у соціальній мережі групу «Миша на Донбассе».

Українські десантники показали відео з ліквідацію російського блогера-окупанта.

Імовірно, по групі росіян з блогером застосовували касетні боєприпаси, які розкидали по полю бою розривні суббоєприпаси.

Нещодавно неназваний український чиновник підтвердив виданню The Washington Post, що військові ЗСУ вже почали застосовувати проти російських окупантів передані касетні боєприпаси.

Повідомлення про ліквідацію російського блогера-окупанта Лучіна Михайла «Миша на Донбассе». 20 липня 2023 року

«Україна почала застосовувати касетні боєприпаси, надані США, проти російських сил на південному сході України, намагаючись розбити добре укріплені російські позиції, які сповільнили літній наступ українських військ», – розповів чиновник.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...