У Рогозіна сталась істерика через нібито "маячки" на транспорті російських військових (фото)

Колишній директор "Роскосмосу" Дмитро Рогозін розвів паніку через нібито "маячки" або "чипи" на транспорті військових Росії. Фото Рогозін опублікував у Telegram, передають Патріоти України.

За його словами, це робота невідомих "диверсантів". "Бійці, диверсанти ставлять "маячки (радіомітки)", кріплять їх до автотранспорту наших військових, а також на цивільні автомобілі. За ними приходять "прильоти." Будьте уважні, перед виїздом оглядайте свої автомобілі. Звертайте увагу на прикріплені до металу машини батареї "радіоміток", – написав ексочільник "Роскосмосу".

Проте, якщо уважно роздивитись фото, то стає зрозуміло, що "небезпечні мітки та чипи" – це звичайні батарейки, які часто чіпляють з електронним ключем до різних автомобілів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щойно з передової: Відомий фотограф показав руки українського піхотинця

субота, 5 жовтень 2024, 13:52

Український фотограф Костянтин Ліберов поділився світлинами з українськими військовими та знищеною ними військовою технікою. На одній зі світлин, опублікованих у Instagram - руки солдата, який повернувся з передової, передають Патріоти України. "Руки п...

"Крупінка загубилась": Нардеп вказав на важливий момент у справі проти керівниці МСЕК на Хмельниччині

субота, 5 жовтень 2024, 13:40

Керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК, депутатка облради от партії "Слуга народу" Тетяна Крупа, яка збагатилася на "ухилянтах" на мільйони доларів, не заарештована. Про це написав нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України. "Багато х...