У роковини смерті принцеси Діани: Принц Гаррі розповів про секс із Меган Маркл

Принц Гаррі поділився подробицями перших тижнів відносин із Меган Маркл у своїх скандальних мемуарах Запасний (Spare). 38-річний герцог Сассекський розповів про пристрасну ніч з Маркл після нетривалої розлуки, повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Mail.

Зокрема, Гаррі згадав, як приїхав до Лондона влітку 2016 року, щоб зустрітися зі своєю коханою і як вони провели ніч в одному з готелів Soho House у день річниці смерті принцеси Діани. Він зізнався, що «затаївши подих» чекав Маркл біля дверей у номері готелю, поки вона не відчинила двері і не «втягнула мене всередину».

«Я хочу сказати, що ми повісили табличку „Не турбувати“ на двері. Але я не думаю, що на це був час», — додав він, розповідаючи про пристрасть між ними. Гаррі також розповів, що Маркл запропонувала йому зустрітися з нею в Soho House, де вона зупинилася. На той момент пара вже була у відносинах після поїздки до Ботсвани, де протягом п’яти днів вони жили у наметі. До пристрасної зустрічі в готелі Гаррі та Меган провели кілька тижнів окремо, і вона вирішила прилетіти до Лондона, щоб зустрітися з ним у роковини смерті його покійної матері, принцеси Діани.

У книзі молодший син Діани розповідає, як його обраниця написала йому, що дісталася Великої Британії, коли він разом із принцом Уельським покладав квіти на могилу своєї матері. Потім Гаррі повернувся до Лондона з братом Вільямом і пізніше того ж дня зустрівся з коханою. Вона сказала йому пройти таємним шляхом до готелю та до вантажного ліфта, де він зустрів її подругу на ім'я Ванесса, яка привела його до дверей готелю.

«Вона відчинила двері, затягла мене всередину і швидко подякувавши подрузі, зачинила двері, поки ніхто не помітив», — пише скандаліст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...