У Росії дивно пояснили встановлення бюсту Сталіна на меморіалі розстріляних у 1939 році поляків

У Тверській області РФ на території меморіального комплексу “Мідне”, який присвячено пам'яті жертв політичних репресій і де поховано, зокрема, розстріляних у 1939 році польських військовополонених, з'явилося погруддя Сталіна. Директор меморіалу назвав це логічним. Керівник меморіального комплексу Олександр Чуносов пояснив виданню “Подъем”, що це просто відображення тієї епохи, передають Патріоти України.

“Це ж епоха. Вони, що, не мали відношення до репресій? У чому тут ви бачите якусь нестиковку? Все логічно, зрозуміло”, - стверджує він.

Чуносов запевняє, що бюст Сталіна не возвеличує радянського вождя, а лише демонструє “винуватця репресій”. “Якщо наш меморіальний комплекс присвячений часу масових репресій — люди самі себе репресували?” - дивується він.

Щоправда, жодного підпису на погрудді, який би такий намір дирекції меморіалу підтверджував, судячи з опублікованих фото, немає. До речі, на меморіалі “Мідне”, окрім погруддя Сталіна, встановлено також бюсти Леніна, Калініна, Дзержинського та Свердлова. “Весь радянський пантеон катів та вбивць”, — пишуть у соцмережах про цю експозицію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...