"У Росії на зберіганні є танки 30-х років": Жданов спрогнозував появу на фронті "раритетів"

Танк Т-26. Такі брали участь у війні з Фінляндією та японцями на Халхін-Голі

У Росії на зберіганні є танки Т-26 30-х років випуску. Військовий експерт Олег Жданов розкрив загальні характеристики таких танків, передають Патріоти України.

За його словами, на цей час у РФ є 28,5 тисячі танків на зберіганні. Особисто він думав, що старіше за Т-34 серед них немає. "Т-26 – це легкий піхотний танк. Він на бензині. У нього чотирициліндровий однорядний карбюраторний двигун. Випускався він з 31-го року та у своєму класі був наймасовіший. Було випущено понад 11 тисяч таких танків. Гармата – 37 мм", – зазначив Жданов.

"Якщо вони знімуть їх зі зберігання, то, значить, ми побачимо ці танки на полі бою", – додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...