У Росії не врятують: Хвора на рак Заворотнюк зважилася на серйозний крок

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, у якої діагностували онкологічне захворювання, раптово погасила всі борги. Тепер вона зможе отримати право залишити Росію, передають Патріоти України.

За даними ЗМІ, це може бути пов'язано з необхідністю лікування зірки за кордоном. "В середині вересня набуло чинності рішення, згідно з яким судові пристави відмовилися від вимог щодо встановлення відносно Анастасії Заворотнюк тимчасових обмежень на виїзд з РФ", – йдеться в повідомленні.

Борг Заворотнюк в майже півмільйона доларів тягнувся з 2012 року. Банк подав позов про виплату суми боргу та понад 50% відсотків від тіла кредиту відсотків і пені. Також Заворотнюк була змушена сплатити більше 50 тисяч доларів за судові процедури.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...