У Росії почали формувати нові військові частини: Військовий експерт оцінив плани окупантів

У Росії до кінця поточного року мають намір створити два нових полки ПДВ і відтворити 104-ту дивізію. Про які наміри це може свідчити - пояснив військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв'ю виданню "Обозреватель", передають Патріоти України.

"Щодо створення додаткових частин повітряно-десантних військ РФ, то очевидно, що вони призначені для наступу. Виходить, ворог планує вести довготривалу військову кампанію. Причому в цій кампанії він намагатиметься трансформувати свою чисельну перевагу на якісь територіальні придбання. Десант – це точно наступ. Якби йшлося про оборонні заходи, йшлося б про дещо інші сили та засоби, зокрема інженерно-саперні підрозділи, щоб мінувати все і вся, рити величезну кількість окопів та інших інженерних споруд", - сказав він.

З його слів, не проблема назбирати "чмобіків" на теренах Російської Федерації і спробувати зробити з них щось. Але очевидно, що ПДВ і "щось" – це несумісні поняття.

"Також очевидно, що коли росіяни заявляють про такі амбітні плани щодо збільшення чисельності своєї армії, вони зіткнуться щонайменше з тим, що їм не вистачатиме вузькопрофільних фахівців. Тому що будь-яка новостворена частина – це не тільки піхота, стрілки, снайпери, кулеметники, хоч і цей персонал потрібно готувати, щоб з ним була якась користь, але також і представники вузькоспеціальних завдань – зв'язківці, представники служби радіоелектронної боротьби та радіотехнічної розвідки", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...