У Росії теплохід протаранив екскурсійне судно (фото, відео)

У Санкт-Петербурзі сталася незвичайна аварія на воді - теплохід протаранив екскурсійне судно. Про це інформує видання Astra, передають Патріоти України.

За даними журналістів, інцидент стався під Ливарним мостом у ніч проти 25 травня. Відомо, що теплохід "Соларіс" став винуватцем аварії - він протаранив прогулянково-екскурсійне судно "Чайка-СПГ".

Постраждалих внаслідок аварії на воді немає, а працівники прокуратури вже встановлюють всі обставини інциденту. "Санкт-Петербурзька транспортна прокуратура координує роботу водної поліції щодо встановлення всіх обставин, перевірить виконання законодавства про безпеку руху при експлуатації водного транспорту та дотримання прав пасажирів, дасть оцінку діям відповідальних осіб, за наявності підстав вживе заходів прокурорського реагування", - цитує видання повідомлення транспортної прокуратури.

Інформацію про аварію на воді також підтверджує видання Shot. За даними медіа, зараз підраховується збитки від зіткнення двох кораблів. Російське видання також публікує кадри, на яких можна побачити момент зіткнення теплохода "Соларіс" та екскурсійного судна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...

Як працюють "червоні лінії" на Близькому Сході та у Європі – загадка. Чому там можна обстрілювати російські бази, а тут – не можна? - політолог

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:17

"Вчора Ізраїль обстріляв ракетами російську базу Хмеймім у Сирії, де якраз приземлився іранський літак. Фото та відео вибухів уже досить у мережі", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...