У Росії все більш можливий заколот чи військове протистояння: У ГУР прокоментували ситуацію в РФ

Внаслідок успішних дій українських Сил безпеки і оборони, і деокупації територій, у Росії можливі внутрішні конфлікти всередині. Про це в етері ток-шоу новий відлік сказав представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

За його словами, це – один із низки сценаріїв подій, які можливі на території московщини.

"Внаслідок успішних дій українських сил безпеки і оборони, і деокупації наших територій, можливі внутрішні конфлікти всередині самої московщини. Внаслідок успішних дій повстанців, які борються за свої права на території так званої Російської Федерації, росіян із паспортами цієї федерації, так само можливий внутрішній конфлікт", — сказав представник ГУР.

Юсов зазначив, що операція добровольців "Російського добровольчого корпусу" і легіону "Свобода Росії" досі триває.

"Король виявився голим. Все боєздатне, що може рухатись, перекинуте на окупацію України. На території московщини залишились переважно пузаті "гаїшники". І цей план "Едельвейс", який оголосив Путін на території Білгородщини, скликав там так званих "силовиків", які здебільшого навчені бити кийками учасників мирних акцій протесту і брати хабарі з бабок", — сказав він.

Представник ГУР зазначив, що боротьба з озброєними повстанцями для "ГБДДешників" не входить до їхньої компетенції.

"Тому так невдало. Тому доводиться артилерією і Градами бомбити і нищити цивільні будинки самих московитів. Це все відбувається в прямому етері, наживо, це все дивиться весь світ", — сказав Юсов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...