У Росії затримали військовослужбовця, який розсилав друзям відео із сексуальним насильством над немовлям

У соцмережі викладено ще кілька відео, де він також чинить насильство над дітьми.

Бичков

У Росії затримали солдата-педофіла, який знімав акти насильства над дітьми та розсилав товаришам по службі, інформують Патріоти України.

Днем раніше в Twitter з’явилося обговорення ролика Бичкова, де чоловік спочатку каже, що записує люте відео, після чого тре щіточкою для вій між сідницями немовляти, а потім облизує її та водить їй по обличчю. Час та місце зйомки відео невідомі..

За інформацією, опублікованою ВКонтакте, Бичков живе у Краснодарському краї. У соцмережі викладено ще кілька відео, де він також чинить насильство над дітьми. Один із користувачів ВКонтакте заявив, що той скидає відео з дітьми своїм друзям та товаришам по службі.

У соцмережі викладають інші відео (щоб побачити запис, потрібно бути користувачем «ВКонтакте») з цією людиною. Коли і де їх знято – також невідомо. На деяких чоловік також робить дії сексуального характеру з немовлям.

Користувачі стверджують , що кадри із насильством над дитиною Бичков відправляв своєму товаришу. Окрім того, росіянин знімав свої геніталії. До того ж на камеру він засовував собі в анус різні предмети, у тому числі ніж. На одному з відео чоловік вставив в анальний отвір ручку і облизав її. На роликах є інші прояви сексуальної девіації.

Олексій Бичков. Фото: Анастасія Іванова / «ВКонтакті»

Уточнимо, що за даними того ж Кості Кікеєва, 8 березня 2022 року Олексій Бичков отримав штраф за перевезення дітей без спеціального крісла у Сіверському районі Краснодарського краю. Автомобіль зареєстрований на Анастасію Цекрес . Її телефон також опублікували у мережі. Жінка не відповіла на дзвінок журналістів «От Так», однак у листуванні уточнила: «Я продала авто його дружини. Але цього покидька я не знаю».

Пізніше Цекрес розповіла нашим журналістам, що дізналася про злочини Бичкова з відео, які їй надсилали користувачі соцмереж. Вона написала заяву в поліцію, і сьогодні чоловіка затримали, повідомила Цекрес. Подробиці затримання поки що невідомі редакції.

за інформацією користувачів «ВКонтакте», Олексій Бичков є лейтенантом військової частини №64044, яка базується у передмісті Пскова. Раніше голова ради ветеранів 76-ї гвардійської дивізії ВДВ Юрій Сосєдов розповів , що всі військові з'єднання Псковської області беруть участь у війні в Україні.

Наприкінці лютого українські ЗМІ повідомляли , що у Харкові взяли в полон військового з тієї ж псковської в/год 64044, де імовірно служить або раніше проходив службу Олексій Бичков. Якщо герой відео зі знущаннями над дитиною справді все ще перебуває в лавах російської армії, він також міг перебувати в Харківській області. Підтвердити чи спростувати цю інформацію ми не можемо.

8 квітня уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова заявила, що російські загарбники викрали понад 120 тис. українських дітей.

Декого з них, за словами омбудсмена, зґвалтували. Денісова розповіла, що у Бучі російські військові зґвалтували 11-річного хлопчика. Там же п’ятеро російських окупантів зґвалтували 14-річну дівчинку, після чого вона завагітніла.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...